Zietwing

Egå Marina

Som Danmarks fjerde største lystbådehavn har Egå Marina brugt uanede mængder tid på det administrative i dagligdagen.

Havnen administrerer udlejning af bådpladser til både private bådejere og virksomheder. Desuden står de for administration af bygningerne på havnen, samt en vinterbadeklub.

Tidskrævende, manuelt arbejde

Med ca. 500 bådpladser til udlejning og over 2.000 kranløft om året brugte Egå Marina meget tid på at administrere udlejning af pladser og booking af kranløft til havnens brugere, før de fik Zietwing.

Alt det administrative blev styret i forskellige Excel-dokumenter og et økonomiprogram, og ofte blev der arbejdet i flere systemer, som ikke talte sammen. Fakturering og bogføring foregik manuelt, mens opgaver som booking af kranløft blev klaret over telefon. En uoverskuelig mængde manuelt og tidskrævende arbejde, der ofte resulterede i udbedring af fejl og rettelser.

Det måtte kunne gøres nemmere på en eller anden måde – og det kunne det også med Zietwing.

Zietwing blev løsningen

I Egå Marinas søgen efter en løsning, der kunne optimere deres arbejdsprocesser, kom Zietwing på banen. Sammen udviklede de et smart og effektivt havnesystem, der kunne bruges i alle lystbådehavne.

Zietwing blev løsningen for Egå Marina, der nu kan styre alt det administrative arbejde i den smarte platform.

Havnens brugere kan nu selv booke kranløft, hvilket har sparet mange årlige arbejdstimer. Desuden styres al udlejning af bådpladser samt udstyr og skure i systemet. Brugerne opretter en profil, og dermed kan de selv booke bådpladser og udstyr. Betalingen foregår også nemt og hurtigt i Zietwing.

Ventelistesystemet i Zietwing blev også nødvendigt, idet der er mange der ønsker at være klar til at få tilbudt et produkt på havnen. I ventelistesystemet har vi nu mulighed for at finde præcis den bruger der passer ind i produktet.

Bogføring og regnskab er også blevet nemt og smertefrit med Zietwing. Al regnskab og fakturering kører automatisk, og Zietwing taler sammen med havnens bogføringssystem.

Mere tid i hverdagen

Med Zietwing har Egå Marinas medarbejdere fået mere tid mellem hænderne. Havnens brugere kan booke pladser og udstyr gennem deres brugerprofil i Zietwing, og alle faste betalinger kører automatisk. Det samme gælder bogføringen, der kører automatisk via e-conomic, som er integreret i systemet.

Det administrative er blevet gjort til en leg, og det har givet mere tid og ro. Mere tid til havnens brugere og til at give dem en god og nærværende oplevelse.

Prøv en demo gratis i 14 dage

Eller ring til os på telefon: +45 72 21 10 00