Cases

Egå Marina

“Med Zietwing har Egå Marinas medarbejdere fået mere tid mellem hænderne. Havnens brugere kan booke pladser og udstyr gennem deres brugerprofil i Zietwing, og alle faste betalinger kører automatisk. Det samme gælder bogføringen, der kører automatisk via e-conomic, som er integreret i systemet.

Det administrative er blevet gjort til en leg, og det har givet mere tid og ro. Mere tid til havnens brugere og til at give dem en god og nærværende oplevelse”

Robotdoktor

“Vi havde brug for et opkrævningssystem til de af vore kunder som har købt et serviceabonnement med månedlig betaling. Efter sondering af markedet faldt vores valg på Zietwing. Vi er ovenud tilfreds med den service og som systemet virker på. Ikke noget med at skulle huske at skrive og sende fakturaer ud. Alt kører automatisk.

Kan varmt anbefales”

Kristina Nielsen, ejer/direktør

Egense Sejlklub

At drive en frivillig forening kan kræve meget tid og ressourcer – det har Egense Sejlklub erfaret. Inden de gik over til Zietwing, havde de en stor udfordring med at håndtere foreningens administration, data og betalinger. De søgte efter en løsning, der kunne lette arbejdet, og den fandt de hos Zietwing.

Zietwing har gjort det nemmere for Egense Sejlklub at håndtere medlemmernes oplysninger, samt betalinger af medlemskab. Det har givet overblik i hverdagen for de administrerende medlemmer, da al information om medlemmer og betalinger er samlet ét sted. Egense Sejlklub har fået mere tid i hverdagen til at styre deres klubaktiviteter – og de har fået mere tid til gøre det, de elsker – at sejle.

Samarbejdspartnere & leverandører

Prøv en demo gratis i 14 dage

Eller ring til os på telefon: +45 72 21 10 00