Om os

Begyndelsen

Zietwing blev grundlagt på Egå Marina med ønsket om at samle alle programmer og arbejdsprocesser i ét system. Havnen havde brug for en platform, der kunne håndtere abonnementsbetalinger til havnens lejere, og det blev startskuddet til Zietwing.

Inden længe kom vi også til andre danske havne, hvor vi mødte andre udfordringer. Derfor måtte Zietwing-platformen tilpasses deres behov og udfordringer.

Med tiden har Zietwing udviklet sig til noget mere og større. Vi sejlede videre fra havnene med en vision om at skabe en unik platform, hvor alle administrative opgaver er samlet ét sted. Med Zietwing kan du håndtere alle dine administrative opgaver: betalinger, bookinger, ventelister, udlejning, bogføring mm.

Vi tilbyder

Zietwing er ikke bare et betalingssystem eller et ERP-system. Med Zietwing får du en platform, hvor alle dine opgaver er samlet ét sted. Du kan håndtere administration, betalinger, abonnementer, kalender, bookinger og ventelister. Alle informationerne fra Zietwing bogføres automatisk i dit regnskab, så du sparer tid i din hverdag.

Zietwing tilbyder dig mere tid i din hverdag, så du kan prioritere dét, der er vigtigst: dine kunder.

Alt er samlet ét sted

Med Zietwing kan du styre alt det administrative arbejde i din virksomhed. Du kan håndtere betaling, udlejning, booking og klientaftaler, bogføring og meget mere. Du slipper dermed for flere forskellige systemer, der ikke altid taler sammen. Du slipper for alle de uoverskuelige excel-dokumenter, online kalendere og fysiske kalendere med reservationer.

Zietwing har samlet alt i én platform. Dermed får du nemt overblik over dit arbejde, og du får mere tid. Du kan automatisere dine betalinger og faktureringer, og du kan samle dine kunder og deres oplysninger ét og samme sted. Dermed får du nemt styr på din økonomi, brugerstyring, betaling og bogføring.

Med Zietwing frigiver du mere tid – tid til dine kunder og tid til de opgaver, du virkelig brænder for.

Zietwing er her for dig

Zietwing er skabt af fagfolk til fagfolk; udviklet med et ønske om at opfylde forskellige menneskers og virksomheders behov. Vi var trætte af alle de forskellige, uoverskuelige programmer, der skal til for at få en virksomhed til at løbe rundt. Det kræver uanede mængder tid at klare de administrative opgaver med mange forskellige systemer, der ikke altid taler ordentligt sammen. Og opstår der problemer, er det svært at finde ud af, hvem man skal kontakte for at få hjælp.

Med Zietwing slipper du for alt besværet. Vi giver dig muligheder og medbestemmelse – og vi sætter en dyd i at hjælpe dig godt på vej. Under vores vinger er du sikret en god og nærværende support.

Vi yder support på dansk – og i øjenhøjde. Vi vil gerne forstå dig og din virksomhed, og vi taler et sprog, du kan forstå. På den måde kan vi hjælpe dig bedst.

Vi kan hjælpe dig med at få lige præcis den Zietwing-platform, du har behov for, så du får mere overblik og tid i hverdagen.

Mere tid giver mere vækst og mere succes. Og det er den retning vi vil hjælpe dig hen imod. Sammen kan vi vokse, og sammen får vi vinger at flyve på.

Zietwing er til dig

Zietwing er til dig, der er træt af at bruge for meget tid på administrative opgaver. Dig der har brug for at det hele er nemt og overskueligt.

Zietwing henvender sig til mange forskellige typer virksomheder og foreninger. Du kan bruge Zietwing, hvis du har butik eller lignende, der tilbyder services, abonnementsordninger eller udlejning. Betalinger kan tilpasses, så dine kunder kan betale straks, eller på månedlig, kvartal, halvårlig eller årlig basis. Du kan dermed skræddersy dine abonnementer, så de passer til din virksomhed og dine kunders behov.

Gør det nemt og overskueligt med Zietwing

Du kan bruge Zietwing, hvis du styrer en campingplads, eller hvis du eksempelvis udlejer lagerplads eller udstyr. Med Zietwing-systemet kan du nemt holde styr på dine pladser eller udstyr. Systemet kan selv udregne ting som kvadratmeterpris og strømforbrug, så du slipper for at fiske lommeregneren frem.
Skal dine kunder booke tider eller pladser – det er heller intet problem. I Zietwing kan dine kunder også klare bookinger, uanset om det gælder pladser, udstyr eller aftaler med dig. Der er mulighed for tilvalg, hvis ekstra rengøring eller udstyr skal inkluderes. Med bookingsystemet sparer både du og dine kunder tid ved telefonen.
Zietwing er også en god løsning til foreninger og klubber, hvor der skal håndteres betalinger af medlemskaber. Det kan være både tidskrævende og uoverskueligt at holde styr på, især hvis du ikke har erfaring med regnskab og bogføring. Med Zietwing bliver det nemt og bekvemt, og du kan i stedet bruge tiden på alt det sjove.
Du kan skræddersy Zietwing, så platformen passer til din virksomhed og dermed bruge præcis de elementer, du har behov for. Med Zietwing har du dermed mulighed for selv at bestemme, hvordan platformen er strikket sammen. Alt bliver nemt, smart og personligt.

Vi hjælper dig hele vejen

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virkomhed