Zietwings funktioner

Automatisk fakturering

I Zietwing er det nemt at klare betalinger og fakturering med den automatiske funktion. Med Zietwing kan du klare betalinger af alt fra abonnementer til enkeltydelser nemt og hurtigt. Fakturering sættes op, så den kører automatisk. Det vil sige, at når du modtager en bestilling på et abonnement eller en ydelse, så sørger systemet for selv at trække beløbet på den valgte transaktionsdato eller bookingdato. Kan betalingen ikke gennemføres, vil systemet prøve igen på dag to. Kan betalingen stadig ikke gennemføres, sendes en påmindelse til kunden. På dag tre forsøger Zietwing-systemet igen at gennemføre betalingen, og kan det ikke lade sig gøre, sendes igen en påmindelse til kunden, at betalingen er forfalden Dernæst henvises kunden til at kontakte forhandleren, hvis betalingen ikke kan gennemføres. Herfra må forhandleren tage stilling til, hvordan den manglende betaling skal håndteres. Som forhandler slipper du dermed for de lange ventetider, der kan være ved manglende betalinger. Dine kunder hjælpes ligeledes på vej med venlige påmindelser, hvis betalingen ikke gennemføres de første gange.

Abonnementer

Med vores smarte platform kan du håndtere og skræddersy abonnementer og betalinger, så de passer til din virksomhed og dine kunder. Skal der betales abonnementer eller medlemskaber, kan det nemt sættes op og køre helt automatisk i Zietwing. Både når det gælder årlige medlemskaber i foreninger, månedlig leje for bådplads eller lagerplads eller lignende. Du kan også bruge Zietwing, hvis du forhandler produkter gennem abonnement eller andre løsninger, hvor der er behov for tidsbestemt eller øjeblikkelig betaling. Du kan vælge forskellige betalingsintervaller, der kører månedligt, i kvartal, halvårligt eller årligt, eller du kan vælge øjeblikkelig betaling. I Zietwing kan du også sætte betaling og fakturering til at køre automatisk og til en evt. udløbsdato. Det giver både dig og dine kunder eller medlemmer mere tid i hverdagen.

Betalingskort

Modtag Dankort, Visa og Mastercard, og gør betalingen nem og overskuelig for alle parter. Med vores indløsningsaftale kan du modtage betalinger med de mest almindelige betalingskort som benyttes i Danmark: Dankort, Visa og Mastercard. Det er nemt og sikkert at betale gennem Zietwing, da vi benytter en af de største betalingsgateways i Nordeuropa. Dermed er du og dine brugere også garanteret, at sikkerheden er i orden.

Sikkerhed

Alle dine data og dine kunders data er krypterede og beskyttede. Sikkerheden skal være i top, og derfor kører vores system over en af Nordeuropas førende betalingsgateways, som er PCI Level 1-certificeret. Du er dermed garanteret, at sikkerheden er i orden, og dine data samt dine kunders data er i trygge hænder. Alt er krypteret og beskyttet.

Udfyld og opbevar alt i skyen

Udfyld og gem data sikkert i Zietwing, så du altid kan finde det igen. I Zietwing kan du udfylde data, lave udregninger og meget mere. Du kan udfylde priser og altid holde dem opdaterede. Skal din revisor eller andre have adgang, kan du derfor vide dig sikker på, at de har den opdaterede version. Al data og information er i realtime. Du gemmer al din data fra din virksomhed i skyen i Zietwing. Det gælder både information om priser og betalinger, kunder og meget mere, og du kan redigere og opdatere data. Du slipper derfor for printede dokumenter, der fylder eller bliver væk. Du slipper for at lede rundt efter gamle excel-ark på computeren, som måske ikke er helt opdaterede. I Zietwing kan du have alt i din virksomhed samlet ét sted, så du sparer dig selv for tid, fejl og besvær.

Booking og kalender

Hold styr på dine aftaler og bookinger med det smarte booking- og kalendersystem i Zietwing. Skal det være nemt og overskueligt at holde styr på aftaler og bookinger, kan du bruge booking- og kalenderfunktionen i Zietwing. Her kan du holde styr på aftaler med kunder, bookinger af pladser, udlejning eller tider og lignende. Udlejer du bådpladser, campingpladser eller lagerplads, kan dine brugere selv gå ind og booke pladser. Som virksomhed eller forhandler kan du oprette en kalender, hvor kunden kan booke pladser, aftaler eller ydelser. Du kan selv opsætte og låse tider i systemet, alt efter hvornår kunden må bestille.

Udregning

Du behøver ikke være skarp til matematik eller fiske lommeregneren frem, hver gang dine kunder eller brugere vil leje pladser hos dig eller ønsker at tilkøbe ekstra ydelser eller tilbehør. Tilbyder du udlejning på eksempelvis plantehoteller, campingpladser, havne eller kirkegårde, der skal udregnes ud fra en kvadratmeterpris, er det nemt og enkelt i Zietwing. Du kan nemlig både lave enkelte opsætninger, men også mere komplekse opsætninger i Zietwing. Du kan sætte en fast pris per kvadratmeter eller kubikmeter, og så klarer programmet resten. Du har også mulighed for at sætte tilvalgsydelser og -produkter op, og du slipper for selv at skulle sidde og regne priserne ud. Dermed slipper du for at bruge tid på at regne dig frem til den rigtige pris med lommeregneren.

Skræddersyet platform

Du kan skræddersy Zietwing, så det passer til dit behov. I Zietwing har du kalender, bookingsystem, excelark, fakturaer, regnskab mm. samlet i én platform. Du kan tilpasse Zietwing, så platformen passer til dit arbejde og de produkter eller services, du tilbyder. Uanset om du forhandler abonnementer, udlejer pladser eller udstyr, eller har en forening, kan du holde styr på det i Zietwing. Funktionerne i Zietwing er bygget op som moduler og er nemme at tilpasse og sammensætte, som du ønsker. Du vælger selv, hvilke moduler du vil bruge, og hvordan de skal passe sammen. Vælg de moduler, du har brug for. Desuden kan du selv navngive modulerne, så de giver mening for dig. Det vil sige, at det du kalder dine moduler, også er det du ser og kan søge på i systemet.

Brugerdefineret adgang

Du vælger, hvad dine ansatte skal have adgang til, såvel som andre, der har tilknytning til din virksomhed eller forening. Du få brugerlogin til den daglige bruger, samt logins til dine kunder og andre relevante personer. Lav særlige brugeradgange til din revisor, bestyrelse eller sekretariat. Hver brugerprofil kan tilpasses, så de kun har adgang til den relevante information, de har brug for. Du kan styre, hvem der har adgang, og hvad de har adgang til.

Ventelistesystem

Venteliste er aktuelt for de brugere der afventer at kunne tilgå et produkt. Her er det muligt at filtrerer den ønskede bruger efter alle muligheder. Herunder post add, nummer, typer, størrelser, etc. Ventelistesystemet giver et solidt overblik på alle fronter.